Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin üyesi olmaktan zevk aldığı, onur duyduğu, veli- okul işbirliğini geliştirmiş, çevreye karşı duyarlı, araştıran, çözüme katkıda bulunan, sorumluluk alabilen, gelecekle ilgili hedefleri olan bireylerin yetiştirildiği model okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılapları çerçevesinde öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güven duyan bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: Sitemiz anasayfasında sol taraftaki menülerden başarılarımıza ulaşabilirsiniz.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 54 Adet Teknofest projesi

WEB - https://19mayiscumhuriyetio.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Demirciler Sokak No10 ONDOKUZMAYIS /SAMSUN

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİNDE

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Demirciler Sokak No10 ONDOKUZMAYIS /SAMSUN

Ulaşım ÖZEL ARACINIZLA SAMSUN-19 MAYIS KARAYOLU İLE VEYA ATAKUM RAYLI SİSTEM DURAĞINDAN (FAKÜLTE) DOLMUŞ MÜNİBÜSLERİ VASITASIYLA OKULUMUZA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 33 KM.